Wenkbrauwen, van oudsher bedoeld om vuil tegen te houden in je ogen maar tegenwoordig helemaal booming en van nu. Logisch ook want ze geven ontzettend veel vorm aan je gezicht waardoor deze veel meer spreekt en tevens bepalend zijn voor je uitstraling. Juist daarom is het zo belangrijk om je wenkbrauwen te verzorgen en ze mooi te laten stylen. Ik kijk naar een model wat bij jouw gezicht & wenkbrauw haargroei past. En dan zul je zien dat je gelukkig en met meer zelfvertrouwen mijn deur verlaat.

Waxen

Door middel van de ultra zachte wax die ik bij je gebruik, worden je wenkbrauwen perfect in vorm gewaxed. Dit doe ik uiteraard pas nadat wij samen je wensen hebben besproken. Natuurlijk kan ik je ook adviseren! Ben je bijvoorbeeld altijd al eens nieuwsgierig geweest welke wenkbrauw vorm en kleur een brow specialiste bij je vindt passen op basis van je haar en huidskleur én vorm van je gezicht? Of lukt het je zelf maar niet om het juiste model te vinden? Gaat het bijvoorbeeld altijd fout bij het epileren van je wenkbrauwen omdat je teveel weg gehaald hebt of niet strak krijgt? Laat je dan eens door mij verrassen en sta open voor veranderingen en nieuwe ideeën.

Verven

Daarnaast kun je er ook voor kiezen of je laten adviseren door mij, om je wenkbrauwen te laten verven. Er zijn veel voordelen bij het verven van je wenkbrauwen, zo worden ze voller doordat ik de donsharen mee kleur. Ook wordt de wenkbrauw één geheel doordat ik eventuele lichte haren die tussen de donkerdere haren zitten mee kleur. Zodoende zie je geen lichtere stukken of gaatjes meer. Om de wenkbrauwen te kleuren overleggen we samen de beste kleur en combinatie totdat je er een goed gevoel bij hebt en uiteindelijk 100% tevreden mijn salon verlaat.